Even voorstellen

Niet iedereen is in staat om een-op-een te trainen met een personal trainer, maar iedereen die dat wil zou die mogelijkheid moeten krijgen, toch? Voor die mensen hebben we fit•me ontwikkeld. fit•me komt het dichtst in de buurt van personal training. Beter dan dit wordt het niet.

Ik ben jouw mobiele personal trainer. Ik ga je helpen om in de vorm van je leven te komen. Het wordt zweten. Het wordt afzien. Het wordt bikkelen. Het worden de zeven ringen van de hel. Maar dan wordt het beter. Dan word jij slanker, sterker, fitter. Dan wordt het makkelijker. Dan wordt het barsten van de energie. Dan wordt dít je nieuwe levensstijl.

Die reis ga je met mij maken. Mijn naam is Jeffrey Staring. Als je mij echt wilt plagen moet je me vragen om iets over mezelf te vertellen. Ik heb het veel liever over jou en over hoe we samen keihard voor jouw doel gaan knokken. Daar kan ik blogs van vol schrijven. Maar ik snap ook wel dat het wat raar is om uren met een kerel door te brengen die je totaal niet kent. Dus hier komt-ie. Ik hou het kort:

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met sporten. Sinds die tijd is mijn fascinatie voor het menselijk lichaam alleen maar blijven groeien.

Door de jaren heen heeft mijn leven altijd gedraaid om voeding, training en mindset. Met deze persoonlijke drive, een aantal hooggewaardeerde opleidingen én intensieve ervaring binnen de specialistische eenheden van defensie en politie, heb ik een bijzondere skillset opgebouwd.

Nu focus ik mij volledig op het overbrengen van wat ik geleerd heb met als resultaat: het fysiek én mentaal sterker maken van anderen. Ik ben uniek in wat ik doe en creëer daarom ook unieke resultaten.

Ik durf mijn klanten een spiegel voor te houden. Ook al is die confronterend. Ik ben niet bang om daardoor klanten te verliezen. Integendeel. Mijn ervaring is dat juist die ‘brutal truth’ zeer gewaardeerd wordt en zorgt voor een definitieve verandering in levensstijl.

Ik ben ook nog een trotse vader en een moderne man. Dat laatste is mij verteld. Dus het is waar.

Zo. Dat was ‘m. Terug naar jou.

Dat je hier bent wil zeggen dat je de uitdaging aangaat om in de vorm van je leven te komen. Om dat te bereiken moet je je voor de volle 100% inzetten. Dat is wat ik van jou verwacht. 100% inzet. Punt.

 

Welkom bij fit•me! Het wordt te gek! Snel! Laten we een workout doen samen! Nu! Let’s go!

 

Jeffrey Staring

 

PS: Ik ben onwijs benieuwd naar je mening. Laat je een bericht achter op het contactformulier? TOP!

Bio

Naam: Jeffrey Staring

Leeftijd: 39

Relevante Opleidingen: Overload Worldwide, Fittergy Sportvasten, Mark Coles, CIOS

Motto: Zeg wat je gaat doen en doe het!

 

2018-04-25T09:51:28+00:00